مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
پودر کاکائو: 2/1 پیمانه
جوش شیرین: 4/1 قاشق چایخوری
کره بدون نمک: 3 قاشق غذاخوری در دمای اتاق
کره مارگارین: 3 قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: 3/2 پیمانه
شکر سفید: 2/1 پیمانه
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
سفیده یک تخممرغ بزرگ
طرز تهیه:
1- در یک کاسه، آرد، پودر کاکائو، جوششیرین و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
2- با استفاده از یک همزن برقی، هر دو نوع کره را خوب هم زنید سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با درجه تند همزن، مخلوط را یک دقیقه هم زنید.
اکنون سفیده را به مخلوط اضافه کرده و آن را هم زنید و در مرحله آخر، مخلوط آرد را به محتوای کاسه همزن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود، آنها را هم زنید.
3- خمیر را به سطح کارتان منتقل کنید و با استفاده از دستانتان آن را به شکل لوله استوانهای به طول 23 سانتیمتر درآورید و آن را درون کاغذ آلومینیومی، با دقت قرار دهید و انتهای آن را یا بپیچانید و یا تا کنید و حداقل به مدت یک ساعت یا در طول شب آن را در یخچال قرار دهید.
4- فر را روی دمای 177 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید و صفحه مشبک فر را در قسمت وسط فر قرار دهید و کاغذ مخصوص شیرینیپزی را روی آن بگذارید.
5- با استفاده از یک چاقو، خمیر خنک شده را به ضخامت حدود شش میلیمتر ببرید و آنها را با فاصله 5/2 سانتیمتر از هم، روی کاغذ شیرینیپزی داخل فر بچینید.
6- حدود 12- 10 دقیقه و یا تا زمانی که روی آنها پف کند آنها را حرارت دهید.
7- ویفرها را با همان کاغذ شیرینیپزی از فر خارج کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.